Back to Top
elzh-TWenfrdeitru
Κάντε αναζήτηση τώρα στον πληρέστερο επαγγελματικό κατάλογο
 
646
  • ΟΙΚΟΔΟΜΗ
  • ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΙΞΗ ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
https://www.globalguide.gr/catalogue/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/ALYS-1615545622.jpg

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΙΞΗ ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Recommended Αξιώσεις

ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 73, ΑΝΟΙΞΗ 145 69, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Η τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία ''AP κατασκευές''  ιδρύθηκε το 2005 από τον Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό, Παναγιώτη Αλυσανδράτο και με έδρα της, στην Άνοιξη Αττικής, δραστηριοποιείται στις Κατασκευές Ιδιωτικών & Δημοσίων Έργων.

 

Η τεχνογνωσία του Πολιτικού Μηχανικού Παναγιώτη Αλυσανδράτου, έγινε πράξη και εμπειρία από το 1999 έως το 2005, όπου εργάστηκε σε τεχνικές εταιρείες με αντικείμενο μεγάλα τεχνικά έργα όπως:

- Υδροϋλεκτρικός σταθμός Μεσοχώρας,

- Ανέγερση κατοικιών του Ο.Ε.Κ.,

- Εργοστάσιο παραγωγής Ασβέστη στον Βόλο,

- Ανέγερση Γενικού και Ογκολογικού Νοσοκομείου ‘Αγιοι Ανάργυροι’ κ.λ.π.

 

Με τους έμπειρους συνεργάτες (μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές) και τα εξειδικευμένα συνεργεία όλων των ειδικοτήτων (μπετατζήδες, κτίστες, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, ξυλουργούς κ.α.) που διαθέτει και συνεργάζεται, έχει κατασκευάσει και αποπερατώσει από τα μπετά ως την ολοκλήρωση του έργου (με το κλειδί στο χέρι), συγκροτήματα κατοικιών, πολυκατοικιών, γραφείων και εμπορικών καταστημάτων, που χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, την αισθητική και τη διάρκεια τους στο χρόνο.

 

Η τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία ''AP κατασκευές'' του Παναγιώτη Αλυσανδράτου, εγγυάται την συνέπεια καθώς και την βέλτιστη λύση στον σχεδιασμό και την κατασκευή, βάσει των δικών σας αναγκών και επιθυμιών.

 

  • Ειδικότερα, πέραν όλων των υπολοίπων, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα θέματα που αφορούν την Θερμομόνωση και Θερμοπρόσοψη κτιρίων. 

 

Έτσι και σε συνεργασία με την εταιρεία STOMIX, αναλαμβάνουν την εξωτερική θερμομόνωση (θερμοπρόσοψη) οικοδομών, είτε είναι σε φάση ανέγερσης είτε σε ολοκληρωμένες παλαιές οικοδομές, καθώς και πάσης φύσεως μόνωση, εσωτερική ή εξωτερική.

 

Η εργασία γίνεται από εξειδικευμένα συνεργεία.

 

Με την ολοκλήρωση των εργασιών σας παραδίδονται τα πιστοποιητικά ISO των υλικών καθώς και γραπτή εγγύηση για το σύνολο των εργασιών.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 73, ΑΝΟΙΞΗ 145 69, ΑΤΤΙΚΗ