Back to Top
elzh-TWenfrdeitru
Κάντε αναζήτηση τώρα στον πληρέστερο επαγγελματικό κατάλογο
 
392
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ
  • ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΙΧΘΥΩΝ Ο ΨΑΡΑΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΣΤΡΟΥΜΑΣ ΕΥΑΓ.-ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ Ι. ΟΕ
https://www.globalguide.gr/catalogue/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/PASTROUMAS-1614950394.jpg

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΙΧΘΥΩΝ Ο ΨΑΡΑΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΣΤΡΟΥΜΑΣ ΕΥΑΓ.-ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ Ι. ΟΕ Recommended Αξιώσεις

ΧΑΛΑΣΤΡΑ, ΧΑΛΑΣΤΡΑ 573 00, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρεία μας “Ο Ψαράς” η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της αλιείας και εμπορίας ιχθύων, φέρνοντας καθημερινά στο πιάτο σας φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από όλη την Ελλάδα.

Η ιστορία της ξεκινάει στις αρχές της δεκαετίας του 90, όταν ο σημερινός ιδιοκτήτης της εταιρείας με αγάπη και πολύ μεράκι έκανε τα πρώτα του βήματα ως παράκτιος αλιευτής ακολουθώντας το επάγγελμα και την παράδοση πολλών γενεών.

Με βάση την βαθιά γνώση και την αγάπη του για την θάλασσα, ιδρύει το 2010 την εταιρεία “Παστρουμάς Ε & ΣΙΑ Ε.Ε.” με κύρια δραστηριότητα την εμπορία ιχθύων, μαλακίων, οστρακοειδών, καβουριών και άλλων ειδών προερχόμενων κυρίως από την περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Σήμερα, η εταιρεία μας, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο, όντας κύριος προμηθευτής ιχθύων στις μεγαλύτερες ιχθυαγορές της Ελλάδας (Μηχανιώνα, Κερατσίνι, Καβάλα) καθώς επίσης και μακροχρόνιος συνεργάτης εστιατορίων σε όλη την Ελλάδα.

Με βασικό αντικείμενο τα φρέσκα, πελαγίσια ψάρια και θαλασσινά, η εταιρεία μας, βρήκε από την αρχή τη χρυσή τομή ανάμεσα στις εξελιγμένες τεχνολογικά μεθόδους αλιείας και διακίνησης και τη σωστή νοοτροπία και εκπαίδευση των εργαζομένων της, έτσι ώστε η εμπορική δραστηριότητά της να έχει σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη με σεβασμό στη θάλασσα που μας τρέφει.

Το 2018 ιδρύει υποκατάστημα στο Δρέπανο Κοζάνης με σκοπό το χονδρεμπόριο, συσκευασία και επεξεργασία αλιευμάτων καρκινοειδών και οστρακοειδών. Δεμένη στο κατάρτι μιας βιώσιμης και ευεργετικής για όλους ανάπτυξης, η εταιρεία μας, συνεχίζει την πορεία της με προορισμό την κορυφαία θέση στην παγκόσμια αγορά του φρέσκου ψαριού.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΧΑΛΑΣΤΡΑ, ΧΑΛΑΣΤΡΑ 573 00, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΑΣΤΡΟΥΜΑΣ ΕΥΑΓ.-ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ Ι. ΟΕ (+)