Back to Top
elzh-TWenfrdeitru
Κάντε αναζήτηση τώρα στον πληρέστερο επαγγελματικό κατάλογο
 
885
https://www.globalguide.gr/catalogue/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4060/-1584019725.png

ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΝΤΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Recommended Αξιώσεις

ΕΡΜΟΥ 48, ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ 546 23, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Ο ενδοκρινολόγος - διαβητολόγος Dr Νικόλαος Ποντικίδης διατηρεί το ιατρείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με επαρκή γνώση και μεγάλη εμπειρία σε όλο το φάσμα των ενδοκρινολογικών και μεταβολικών παθήσεων, καθώς και στον σακχαρώδη διαβήτη.

Είναι διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και τέως Διευθυντής της Ενδοκρινολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος-Παναγία». Έχει συγγράψει πλήθος εργασιών που έχουν δημοσιευθεί σε ελληνόγλωσσα και αγγλόφωνα ιατρικά περιοδικά, καθώς και ειδικά κεφάλαια σε βιβλία σχετικά με το αντικείμενό του. Έχει, επίσης, λάβει μέρος σε συνέδρια με πλήθος ανακοινώσεων και ομιλιών.

Είναι συν-συγγραφέας του βιβλίου «Αρχές κλινικής ενδοκρινολογίας». Εργασίες του έχουν κατά καιρούς βραβευθεί, και μάλιστα, και από την Ακαδημία Αθηνών. Τέλος, έχει συμβάλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην εκπαίδευση πολλών συναδέλφων ενδοκρινολόγων που δραστηριοποιούνται με επιτυχία.

Στο ιατρείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παρέχει υπηρεσίες που σχετίζονται με τη διάγνωση, διερεύνηση και αντιμετώπιση παθήσεων θυρεοειδούς, παραθυρεοειδών, υπόφυσης, επινεφριδίων, αναπαραγωγικού συστήματος, ανάπτυξης, οστεοπόρωσης και, επιπλέον, μεταβολικών διαταραχών (ιδίως δυσλιπιδαιμιών) και σακχαρώδη διαβήτη.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΕΡΜΟΥ 48, ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ 546 23, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΟΝΤΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (+)