Back to Top
elzh-TWenfrdeitru
Κάντε αναζήτηση τώρα στον πληρέστερο επαγγελματικό κατάλογο
 
514
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ
  • ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΝ ΥΓΕΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΤΤΙΚΗ ΧΑΛΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
https://www.globalguide.gr/catalogue/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3854/konstantinosxalkias-1578907240.jpg

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΝ ΥΓΕΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΤΤΙΚΗ ΧΑΛΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Recommended Αξιώσεις

ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΓΚΑ 22, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 115 24, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Ο  Κωνσταντίνος Σ. Χαλκιάς, Ιατρός Ειδικός Παθολόγος, γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα.

Το 1988 εισήχθη στο Τμήμα Ιατρικής της σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε το  1994 με βαθμό πτυχίου ‘Λίαν Καλώς’.Εν συνεχεία, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία

ασκούμενος επί ένα έτος (1995-1996) στην Ειδικότητα της Παθολογίας ως Στρατεύσιμος Κελευστής Ιατρός – Εσωτερικός Βοηθός στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Στα πλαίσια της εξειδίκευσής του, ολοκλήρωσε την άσκησή του επί  4,5 επιπλέον έτη στη Θεραπευτική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αλεξάνδρα» και απέκτησε, το 2003, τον τίτλο ειδικότητας του ειδικού Παθολόγου κατόπιν επιτυχών γραπτών και προφορικών εξετάσεων.

Από το 2003 έως το 2008 υπήρξε Επιστημονικός Υπεύθυνος και Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ και πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων της Αθηναϊκής Κλινικής.

Από το 2003 έως και σήμερα εργάζεται στον Ιδιωτικό Τομέα ως υπεύθυνος του Παθολογικού Ιατρείου των Συστεγασμένων Ιατρείων «Εν Υγεία» (Ι. Πάγκα 22, Αμπελόκηποι).  Έχει συνάψει και διατηρεί συμβάσεις με πολλά δημόσια ταμεία και αποτελεί μέλος του δικτύου ιατρών του συστήματος υγείας MEDISYSTEM της INTERAMERICAN.

Από το 2008 έως και σήμερα υπηρετεί ως Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ και ως Ιατρός του Ταμείου Υγείας της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος.

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης και κατάρτισης έχει συμμετάσχει σε σημαντικά ελληνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και σε διάφορα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλά ιατρικά συνέδρια και σεμινάρια, ενώ άρθρα του για ιατρικά θέματα έχουν φιλοξενηθεί σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Παθολογίας, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας, της Εταιρίας Ευρυτάνων Επιστημόνων  και  του Δικτύου Παρατηρητών Νοσηρότητας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΓΚΑ 22, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 115 24, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΧΑΛΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα