Back to Top
elzh-TWenfrdeitru
Κάντε αναζήτηση τώρα στον πληρέστερο επαγγελματικό κατάλογο
 
745
https://www.globalguide.gr/catalogue/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3665/-1567597497.jpg

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ ΤΣΙΜΗ ΕΦΗ Recommended Αξιώσεις

Αριστίππού 3Α, Γλυφάδα 166 74, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρεία ξεκινά τη δράση της με το studio της Αρχιτέκτονα Έφης Τσιμή (Αρχ.Μηχ. ΕΜΠ) με μελέτες έργων που αφορούν πελάτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Αναπτύσσει στη συνέχεια την δραστηριότητά της και στην κατασκευή και δημιουργεί την A.C. BAU ltd (A.Σ.Κ. Ε.Π.Ε.) όπου βασικός στόχος του γραφείου είναι η υλοποίηση νέων δυναμικών μορφών σε πλήρη αρμονία με το εκάστοτε περιβάλλον δίνοντας έτσι έναν μοναδικό χαρακτήρα στο ίδιο το κτίριο. Η επίτευξη αυτού στηρίζεται στην απόλυτη μεταφορά της σύλληψης εικόνας στην φάση της κατασκευής.

 

H A.C. BAU έχει σαν βασικό κορμό της το αρχιτεκτονικό μας γραφείο στο οποίο γίνεται η εκπόνηση κάθε μελέτης από την αρχική σύλληψη της ιδέας ως την τελική επίλυση της κάθε κατασκευαστικής λεπτομέρειας.

 

Το γραφείο αναλαμβάνει τη μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών έργων, ανακαινίσεις κτηρίων, αποκατάσταση διατηρητέων κτηρίων, διακόσμηση και μελέτες βιοκλιματικού σχεδιασμού. Εκπονούνται μελέτες όπως συγκροτήματα κατοικιών, καταστήματα, εστιατόρια, γραφεία, βιομηχανικά κτήρια και άλλα.

 

Με την μακροχρόνια εμπειρία μας η εταιρεία αναλαμβάνει και τη γενική διαχείριση έργων (Project Management) καθώς επίσης παρέχει και συμβουλευτικές υπηρεσίες( Project 

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
Αριστίππού 3Α, Γλυφάδα 166 74, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΤΣΙΜΗ ΕΦΗ (+)