Back to Top
elzh-TWenfrdeitru
Κάντε αναζήτηση τώρα στον πληρέστερο επαγγελματικό κατάλογο
 
1865
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΟΣ
  • ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΪΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ SERVICE ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
https://www.globalguide.gr/catalogue/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3449/-1555587279.jpg

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΪΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ SERVICE ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Recommended Αξιώσεις

Πραξιτέλους 26, Αθήνα 105 61, ΑΤΤΙΚΗΣ

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Ιωάννης Θ. Στάμος & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι η συνέχεια και εξέλιξη της επιχείρησης που ίδρυσε το 1947 ο Θεοδόσης Στάμος, ο οποίος εργαζόταν από την δεκαετία 1930-1940 στον κλάδο της ωρολογοποιϊας. Στην Ελλάδα είναι γνωστή σε όλους τους συναδέλφους και στον επιμορφωτικό - επαγγελματικό - συνδικαλιστικό τομέα.

Μετά από μακροχρόνια θητεία και την είσοδο στην επιχείρηση του υιού του Ιωάννη Στάμου, ο οποίος μετά το πέρας των σπουδών του (πτυχιούχος μεταλλειολόγος μηχανικός), παρότι ασκούσε παράλληλα το επάγγελμά του, πάντα ήταν κοντά στην επιχείρηση και η αγάπη του για τον κλάδο αυτό τον ώθησε να ασχοληθεί τελικά αποκλειστικά με τον κλάδο της ωρολογοποιϊας.

Το όνομα Στάμος είναι γνωστό σε όλον τον κόσμο και το αποτέλεσμα της άριστης μακροχρόνιας συνεργασίας με όλους τους γνωστούς οίκους του κλάδου της ωρολογοποιϊας, καθιστά την επιχείρισή μας ελκυστικό συνεργάτη και για τον λόγο αυτό όλοι οι σπουδαίοι οίκοι μας έχουν ως αποκλειστικούς συνεργάτες για τον ελλαδικό χώρο.

Εμείς προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιότητα - χαμηλές τιμές - και άμεση φιλική εξυπηρέτηση. Κοιτάμε πάντα με αισιοδοξία το μέλλον και συνεχώς επενδύουμε στην έρευνα αγοράς για την ποιότητα των προϊόντων μας και τη βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Είμαστε παρόντες πάντα τα τελευταία 30 χρόνια σε όλες τις μεγάλες κλαδικές εκθέσεις για να μπορούν οι αξιότιμοι πελάτες μας να ενημερώνονται με τον καλύτερο τρόπο.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
Πραξιτέλους 26, Αθήνα 105 61, ΑΤΤΙΚΗΣ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΤΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (+)